Simple questions.

Var det verkligen värt det?
All smärta, allt förlorat.
Hur ser du på det nu?

Jag vill tycka synd.
Jag vill krama dig.
Men jag kan inte.
Det är en spärr.
Du.skulle.pratat.med.mig.

There's no denial, You can't drown. When nothings final just turn around.

You always feel so alone
The real you is never shown
Whose influence?, Whose influence
Are you under??
Now
So much pressure to fit in
You never know where to begin
Whose influence?, Whose influence
Are you under??
Now

-

Dagarna är tunga. Men jag har nu insett att de som är nära mig, riktigt nära, vilka ni är och att ni ställer upp. Det betyder. Det betyder mer än mitt liv just nu. Tack <3



(Samtidigt som vissa andra kan gå och skjuta skallen av sig tack så mycket)

Vad är en ursäkt?

En ursäkt, inte som att någon kommer och säger förlåt för vad den gjort, utan en ursäkt för hela dens betende. Att den mår dåligt och beter sig som den gör. Är det en ursäkt? Ska jag förlåta bara för att jag förstår att du är ett kaos? Att du viste vad som betydde för mig och tog det ifrån mig? Kära vännen, det är inte så enkelt. Jag älskar dig av hela mitt hjära, gör och kommer alltid att göra. Men det du gjorde, mot mig. Mot min existens. Det var bara för mycket. Sånt gör man inte, kanske var vi inte så bra vänner som jag trodde? Att träffa någon på fyllan för att sedan bli sjukt bra vänner, snacka skit om killar och kärleken för att sedan vända det emot mig?
Men ditt tåg har inte passerat. Du kan väl i alla fall ringa, smsa försöka ta kontakt med mig och berätta att det inte var meningen även om det var det, så att jag i alla fall kan låtsas om att det inte gör något. För vännen, du är en fin människa och jag älskar dig. Allt jag behöver är en ursäkt. ett ljud. och att du inte sitter där tyst i ditt lilla hörn och låtsas som att inget hänt. Jag vet, och du vet att jag vet. Allt jag behöver är en förklaring och en ursäkt. Kan inte säga att allt blir okej då. Men jag kan försöka.
Ett mindre problem är vad jag önskar i min värld full av stress och ångest. Men denna, den måste komma från dig.

RSS 2.0