this is a battlesong

Har inte bloggat på ett tag nu. Finns så mycket jag skulle vilja berätta & skrika ut till hela världen men det går inte. Kan väl sammanfatta det som att det pågår en massa saker i mitt liv just nu. Men får helt enkelt vänta. Min midsommar var verkligen super bra, var ute i Nävekvarn med Helena & festade med Jenny & Maja & deras klass. Helt underbart. Badade i havet 4 ggr varav det sista blev ett naken bad. Jaja, vad gör man inte när man är hög på livet & en del alkohol i kroppen? Hade i alla fall en helt underbar midsommar, så som den ska vara! Kan dock avslöja att jobba dagen efter var lite tufft & jag hade ingen mat haha. Däckade klockan 7 när jag kommit hem & ätit lite. Igår var mammas födelsedag, vilket var kul eftersom jag träffade en gamal klasskompis. & självklart se mamma riktigt glad. Snart kommer bussen & jag ska iväg till jobbet. Inne på min tredje arbetsvecka, så det är bara en kvar & sedan blir det lov på riktigt för mig, underbart! Over and out!

Sommarlovet är för kort.

Fick nyss en insikt efter att ha förhandlat med pappa att vi borde åka utomlands i sommar, att de veckorna jag inte jobbar jobbar jag helg & de fria veckorna + fria helgerna så har jag annat inplanerat. Visst det är underbart att ha saker för hela sommaren inplanerat och så men hade varit fint att resa en vecka utomlands också.

Idag hade vi i alla fall premiär på jobbet. Riktigt kul att se allting klart utan saker liggandes överallt. & kul att se att så många dök upp :) Var lite tveksam till det, men det var faktiskt en hel del. Till & med morsan & brorsan var där, kul det. Och två av mina bilder hänger i utställningen (Y)

There's a fire inside this heart and a riot about to explode into flames

Första & enda lediga dagen denna vecka idag. Riktigt skönt, dock lider den mot sitt slut nu. I morgon är premiären, kommer att bli spännande att höra vad folket tycker & se hur långt dem kommit därute. Känns ganska overkligt att de hunnit klart med allt eftersom det var grymt mkt kvar när jag lämnade i fredags.
Jag tror att denna helg kan gå under kategorin för pinsamma helger. Känns alltid som att det är jag som är pinsam, ingen annan. Men jag vet att så är det inte.
Som när jag lyckades få veta en sak jag VERKLIGEN inte behövde eller skulle veta.
Som när jag gick på det nymålade golvet i fredags...
... och fler saker.
Kanske inte verkar så pinsamt, men är man som jag & gör bort sig konstant är det fan pinsamnt. Men men. Det får jag väl bjuda på.
Här är även en av de bästa låtarna right now

Tears stream down your face.

Idag är det fredag. Detta brukar innebära helg, det gör det för mig med. & nu ska det äntligen bli så skönt med helg för min del. Har slitit ute på Nynäs i en vecka nu. Det är kul, men krävande. Har bara trillat i säng de senaste dagarna. Dock har jag bara en dags helg, för på söndag är det premiär & då ska jag jobba igen. Ska verkligen bli kul med premiären & se alla komma dit för att beundra det vi har jobbat med. Enda problemet är att jag är så himla trött. Det tär verkligen på en att jobba slitsamt med kroppen när man inte är van.
I Onsdaags träffade jag min vän Lisen vid bussen hem, hon jobbar tydligen också på Nynäs men i trädgårdsmesteriet, så vi jobbar på två helt olika ställen. Men trevligt att träffa en gammal vän igen. Vi har egentligen inte setts sen vi slutade sexan om man räknar bort snabba hej på stan & så. Sen igår så var jag ensam hemma, & hon bor ensam så vi bestämmde oss för att äta middag tillsammans. Det blev schnitzel ute i solen med bea sås & pommes. Mycket trevligt. Bestämmde även att vi ska göra om detta, fast nästa gång hos mig.
En sak som är otroligt bra för mig att jobba på Nynäs är att jag får världens solbränna. Mina händer är så bruna nu, har aldrig sett mina händer så bruna. Kanske inte är så konstigt, hela veckan har det varit skinande sol & jag har jobbat utomhus hela tiden. Men ryggen är röd, fast det lägger sig väl om ett par dagar. Nästan skönt att det regnar idag så jag inte bränner mig mer, för man har ju alltid arbetskläder på sig vilket innebär bondbränna! Förresten hade jag årets första festing igår. inte kul.
Nu ska jag pallra mig till bussen & iväg till sista dagen jobb för denna vecka höll jag på att säga men jobbar på söndag också som sagt.
Vi hörs.
Over and out.

Feed the fire, break your visions, throw your fists up & come with me.

Dag nr 2 på jobbet idag. Jäävligt chilldag var det! Började med att bygga ihop en jävel till hamsterbur (köpt på Ö&B) med tunnlar & skit ovan på... Värsta jag gjort i hela mitt liv. Gör aldrig om det! Kommer aldrig skaffa hamster efter detta heller kan jag säga!
Efter det var det lunch, vilket innebar att vi stack ut till Horsvik vid Studsvik & köpte mat för att sedan ta det med ut till Stendörren där vi satt på klipporna & käkade i solen. Riktigt mysigt! Efter det blev det att åka tillbaka för att börja traggla med en massa stolar som var nyinköpta & skulle byggas ihop. På förpackningen stod det "10 min". Pyttsan heller... Minst en halvtimme per stol. Sedan blev det till fika med Tårta & kaffe eftersom Chefen hade haft en lyckad presskonferens. Sen fick jag skjuts hem av ngn & Sara. Riktigt bra dag, riktigt solig dag. Enda negativa var att moppen inte funkade i morse så fick be bror att skjutsa mig vilket han inte var riktigt glad över så nu bor jag inne hos mamma i stan igen för att enklare att ta mig ut till Nynäs med lokaltrafiken (pappa bor närmre men finns inga bussar).
Inte den hamsterburen jag monterade men liknande. De där jääävla tunnlarna alltså! inte roliga.

It's all about the exposure of the lens i told her... The angles were all wrong now she is ripping the wings of the butterflies.

Första dagen på jobbet idag. Kanske inte det roligaste, men man får i alla fall pengar för det & alla jag jobbar med är så trevliga så!

Var ute igår & fotade, gillade denna bild.

Over and out <3

Ignorance is your new best friend.

Har haft ett långt samtal med mamma idag. Jag vill flytta hemifrån... eller jag vet inte vad jag vill... Vill jag plugga? Nej jag vet inte. Jag vill bara ha mitt egna liv och vara oberoende. Det blev ett ganska hettsigt samtal... Blir så irriterad när folk inte kan ta att en disskution inte handlar om dem, den handlar om mig. I alla fall i detta samtal. orkar inte höra om hur andra har det värre. Nej det kan ju hända att andra har det värre, men det spelar ingen roll. det är lika jobbigt för mig i alla fall.
Så nu får paramore underhålla mig lite. Blir nog lite städning idag eller i morn... Få ordning på rummet och kanske möblera om lite. Är sugen på att fota också, men har kameran (systemaren) hos pappa, men ska dit i morn så då kan jag fota.
Hayley Williams är fan den snyggaste jag vet! Killarna i bandet är ju inte helt fel heller!

Can we pretend that the airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now.

Det var ett tag sedan jag skrev, så det är väll på tiden att jag skriver något igen tänkte jag...
Igår var det studenten för alla mina fina här i Nyköping. Ni var så otroligt vackra igår, och jag var riktigt glad för er skull. Grät nästan när jag fick se er med era stora leenden komma utspringandes från skolan. Ni var så fina, ni är så fina. Verkar som att de flesta fick en jätte bra student, och det fick jag också. Även fast jag inte tog studenten, men är glad att jag fick ta del av eran student i alla fall. Nästa år är det min tur, ett år försent, men den som väntar på något gott...
I torsdags fick vi altså sommarlov. Riktigt sjukt skönt. Kunde inte vara med på avslutningen dock för jag spydde på morgonen, vilket var synd. Hade gärna velat önska alla en trevlig sommar. Men vi kommer ju självklart ses under sommaren så det är ju ingen fara med det. & på måndag börjar jag jobba 10-16 i fyra veckor. kommer nog bli ganska långa veckor, men destå skönare när det är över och man har pengarna i handen. Men att jobba är inte helt förjävligt, även om jag gärna skulle vilja slappa hela sommaren. Men ska det vara sånthär väder kan jag lika gärna jobba och tjäna pengar.
Over and out.
xxx

RSS 2.0