...och vi gillart!

haha kanske bara för att jag älskar allt som har med NZ att göra. Nej låten är inte så bra. Men söt. Riktigt jävla söt!
I come from the land down under, it's no wonder.
Land of the long white cloud.

Hertiginnan talar

Ja, igår var det då Hertig Karls Marknad. Och jag var Hertiginna Kristian av Holstein-Gottorp, det vill säga hertig karls fru. Otroligt kul att få vara med och hela upplevelsen att få gå runt i renäsans kläder var otroligt roligt. Men mot slutet av dagen gjorde höfterna otroligt ont och svårt att sitta var det också, allt på grund av "lampskärmen" som gör att kjolen står ut och "korven" för att få större höfter. Men kul var det, och jag hoppas på att jag får göra om det nästa år. Anna, programplaneraren verkade i alla fall nöjd med min insatts.
Det var kul att se alla små barnen som ville komma fram till mig (hertiginnan) och ge presenter i form av pärlor och stenar. Sedan var det roliga också att riddarna kastade rosor till mig under tornerspelen. Underbart kul, och underbara människor. I could get used to this.
Här är i alla fall lite bilder, inte orkat och haft tid till att redigera dem men here u go. Mamma är fotografen.
Och en avslutande bild tagen från SN

One day I'm expecting to pay for the things I've done in this life. I've tried to take my time, but it never turns out right. I know it's just a matter of time...

|In fear and faith - Bought the ticket, took the ride|

Let down, after let down. Jag vet vad jag vill, men ska det vara så svårt att förstå? Hur ska jag kunna säga det till dig utan att ha en risk att bli sårad själv?
Idag är ingen lätt dag. Saker snurrar i huvet, saker som jag inte riktigt vill tänka på. Min familj, mina nära. Jag tror jag aldrig lärt mig att lita på folk till hundra procent, det är väll en försvarsmekanism. Men ändå hoppas man på saker, att människor ska finnas där när man själv finns där för dem. Jag vet inte, hur ska jag någonsin kunna veta? Hur ska jag kunna lita på mig själv när jag inte ens kan lita på min egen familj? Hur ska jag kunna lita på någon? Hur ska jag kunna veta hur jag ska gå till väga?
So many questions, so few answers.

Machinery, don't fail me. I'm fixing these things as they're falling apart

|Secret & whisper - XOXOXO|

På sistonne har mycket hänt, och lite. Ibland kan man önska att mer skulle hända, men kanske var det bra som det var och jag borde inte lägga mig ner och grunna på det alldeles för mkt, eller?


Hade i alla fall en minst sagt SMASHING helg. Fredag blev det utgång. Första gången för Julia så Petra och jag skulle visa henne a good time out. Well, jag tror hon hade kul, för det hade jag. Johan lyckades supa mig ganska rejält under bordet. Haha, nuff said.
Sen lördag blev det till Borggården för att se Adept, som sög ganska hårt. Så drog hem och kolla på en film istället, som var alldeles för sjukt läskig. Jag kommer aldrig vilja se en uggla igen i hela mitt liv säger jag bara. Och klock slaget 3.33 kommer skrämma mig resten av mitt liv.


Over and out

We stand together voice's strong, our message let it burn.

Dagen började med lite stress, min väckarklocka ringde inte & Malta var gullig & ville inte väcka mig. Men vi kom i väg i alla fall i tid. Lämnade av henne vid tåget & drog sedan vidare in till stan, där jag köpte lite nya kläder (bilder kommer senare). Tröttnade på staden & dess utbud så drog hem för att titta på ANTM finalen... Ja, jag kanske är lite töntig som tycker det är ett sjukt bra program men i alla fall.

Vid tvåtiden slog Linnea mig en signal & vi for in till stan för en fika, vilket var trevligt. Kom underfund med att vi inte setts på tre år ungefär, men det ska det bli ändring på nu eftersom hon nu flyttat till Nyköping.
I morgon börjar skolan igen, det brukar sägas med en stor suck efter ett långt, händelserikt & underbart sommarlov men denna gången är det inte så, snarare tvärtom. Det är sista året, mitt aldra sista år. Längtar verkligen tills det är jag som får stå & skrika på flaket i en fin vit klänning & känna att det är nu som livet börjar, med skräckblandad förtjusning.
& sen förståss ska det bli underbart att få träffa mina fina rara vänner igen, som jag faktiskt har lite dåligt samvete för. Vi har ju inte setts på hela lovet, det har bara inte funnits tid till det. Jag har verkligen varit i gång i princip varje dag & när det fanns tid så hade de andra inte tid, men så går det om man bor långt ifrån varandra i guess. Att få krama om er i morgon kommer vara så sjukt underbart, att få se dem som betyder så sjukt mycket i mitt liv & har påverkat mig väldigt mycket under de få månaderna som vi faktiskt kännt varandra eftersom jag inte började i skolan fören i februari.
Lite bilder från Örebro & Frizon


Alexis

Malta

Smash into pieces som var riktigt bra!

Mina finkillar, Anberlin <3




Malta: Nu har jag försökt att göra sjukt många styckesindelningar men den vill sig verkligen inte, bara första. åhhh.

How can I trust you when I feel like I dont even know you?

Först & främst Anberlin var g-g-grymt. Underbaraste dagarna på så himla länge. Träffa Alexis & Malta var också sjukt underbart. Kom hem igår med Malta till Nyköping så vi har haft det underbart här. Hon är verkligen en fin människa, en av de bästa som finns. Verkligen glad att vi känner varan för henne kan jag lita ps till 100%. Annars är det inte så kul just nu, mitt huvud snurar av för många tankar. En familjen medlem som svikit mig så sjukt hårt. Jag förstår inte vad som rör sig i ditt huvud. Du borde veta bättre, du ska vara en förebild för mig. Jag vill egentligen bara vara arg men det är jag inte bara ledsen & besviken. Fan fabln fan.

RSS 2.0