Too many bad notes playing in our symphony

Kanske dags att blogga om något vettigt? -ledsen men ni får stå ut med mitt pluggbloggande tills skolan är över och jag är klar med allt.

Kan ju ta och berätta att fredagen var rätt... rolig & intressant! haha. Ja vi stannar väl där. Har skrattat mycket åt det dem senaste 2 dagarna! haha. Aurelia fyllde ju 19, grattis!
Så nu sitter jag här, bunkrat upp med china snax (ni vet sånna där chokladdoppade rispuffar?) & cola. Nu blire plugg plugg plugg.
Vi börjar med Idrottsuppgiften om snabbmat (hehe kanske inte borde käka godis när man skriver det?)
Sen blire konflikten från samhällen!!! blää...

Blir så trött på dumma frågor.

Har hört så många dumma och dåliga frågor idag.
Här är två av dem.

*Hur mycket är en bråkdel?
*Hur skriver man ut ett dokument?

Alltså vet man inte det då är man ju jääävligt körd i huvet.


yaya

Historia - Prov och Robben Island

Samhälle - Konflikt och Eu

Turism - Massa små uppgifter + pensionärs resan.

Svenska - Talet och Krönika

Idrott - matvanor


Pluggpluggplugg och mera plugg.

Jobbar häcken av mig nu för att bli klar med allt till på onsdag. Måste verkligen bli klar med allt.
Idag har jag avslutat Engelskan så där har jag inget mer kvar. Skönt!
Sen gjorde jag statsskick idag, skönt det med. Så nu har jag bara kvar Konflikt & eu kvar i sam... Mindre skönt, rätt tunga uppgifter.

Historia - Prov och Robben Island

Samhälle - Konflikt och Eu

Turism - Massa små uppgifter + pensionärs resan.

Svenska - Talet och Krönika

Idrott - matvanor

 

Eh ja, plugga i helgen blir det alltså!


Hey soul sister

Jag vill bara gömma mig... gå i idé om våren (som björnarna gör.... nooot!). Jag får panik. Verkligen helt panik. Men gör jag något åt det? Nej...
Dålig självdisiplin kallar man det. Jag kallar det ångest. I alla fall känslorna som man får av att inte göra det man ska... Att ha allt överhängande en... Det är så mycket att jag inte vet var jag ska börja.
Det var så enkelt i nya zeeland. Pallade jag inte med en kurs hoppade jag av. Men det kan jag inte nu. Jag är inte sån som failar när det väl gäller, jag gör det jag måste göra... Förr eller senare...
Såg ett inslag om dödshjälp på tv... Skulle man inte kunna göra ett tillfälligt dödshjälp mot mig? så jag kan vakna upp den 11 juni, skolan avklarad och gå på allas student... skulle vara underbart.
I morn ska jag plugga. Ska börja uppdatera också mer... Kanske hjälper mig att peppa mig att jobba med saker om jag ser att dem blir klara? I morgon ska jag göra klart svenska talet.

Emma kom till skolan idag, inte sett henne på ett bra tag. Verkligen saknat henne...
Mina vänner, ni är underbara. Jag förstår inte vad jag gjort utan er i dessa tillfällen <3

Härliga underbara dag!

Var 20 min i skolan idag, chill. Sen hem och tog en lång dusch, ut på balkongen och sola, fick sjukt mkt färg på mig! nice. Måste vara nz pigmenten som finns kvar...
Ville bara säga att jag älskar sommaren. Synd att man inte har ngn att dela den med bara!!

Everybody is looking for love, isn't that easier at this club?

Ska börja med att be om ursäkt för det mer panikartade inlägget som kom in här sist. Men så var det då, och klart det är så nu men nu bortser jag från det lite mer i alla fall.

Så vad har jag gjort idag då? Jag vaknade och skulle ställa mig upp, men allting bara snurrade och jag trodde mitt huvud skulle sprängas. Great. Migrän utav bara helvette. Inte mycket mer att göra än att skicka sms till min mentor och somna om.
Men måste säga att jag nog tror det var rätt bra att jag stannade hemma idag. Jag menar vi lär ju inte få något mer i skolan och då kanske det är en bättre lösning för mig att vara hemma så jag får lite saker gjorda, eller? För om fick något mer i skolan idag slår jag ihjäl mig. Jag har tretton arbeten kvar att göra. Gjorde två idag. Nice. Fick bli Engelskan och Svenskan. Så då har jag två saker jag kan redovisa i morgon, då är man ett steg närmare sommaren i alla fall...
Och apropå sommaren så fick jag ett sms från min praktikplats idag, de ville att jag skulle gå in och söka på deras hemsida efter sommarjobb. Så det gjorde jag, sista inlämningsdag på det var på tisdag så det måste ju funnits där ett tag i alla fall, eller? Och smsar de mig så måste de ju betyda att de vill kanske anställa mig, kanske. Men ska inte hoppas på för mycket nu. Jag har redan vant mig vid tanken att leva som en fattiglapp i sommar.

In my head you fulfill my fantasy.

Idag är en sån hopplös idag. Jag är alldeles försjunken i mina egna tankar och vill helst inte tänka längre. Vill ha en knapp där jag bara stänger av allt...

Dagen började bra... Fast det var då tankarna började, och visst det var helt okej, men under hela dagen kunde jag inte sluta tänka på det. Mina tankar gick i linjen Vad gör jag efter studenten? Vad vill jag göra?
Jag vill ju verkligen bli något, men det är vägen dit... Och vad vill jag bli? Jag är så trött på allt plugg, men jag vill verkligen inte bli någon soffliggare heller... Jag har några idéer.. Problemet är inte att jag inte kommer på något, utan att jag har så mycket jag vill göra.
  • Flytta till Helsingborg och plugga Service & Management.
  • Flytta till Nya Zeeland och jobba/plugga.
  • Bli flygvärdinna (måste vara över 21)
  • Jobba utomlands någon stans...
Måste ju säga att Nya Zeeland nog ligger högst upp tillsammans med Helsingborg... Det jag är orolig för är att jag ska börja jobba och sedan inte göra något mer... Jag vill ju vara något, jag vill bli något. Jag vill kunna ha pengar, ja jag vill bli rik. Vara oberoende. Vill att min familj inte ska tänka "ja Astrid henne blev det ingenting av minsann" eftersom alla andra i släkten varit så duktiga och framgångsrika.
Jag blev inte irriterad på dessa tankar fören på bussen hem, jag kunde bara inte släppa det och tänka på något annat. Tillslut blev jag tvungen att höja volymen på ipod så jag trodde mitt huvud skulle sprängas men det gjorde inget eftersom det var 30 Seconds To Mars som spelades.
Ännu mer galen blev jag när jag kom hem. Jag blev tvungen att stänga av that 70's show, måste vara första gången fullkomligt älskar den serien annars... Men vad tror ni det handlade om? Jo att växa upp och fundera på vad man ska göra...
Jag är så otroligt trött på skolan men jag är rädd för att sluta... Vad ska man göra sen? Skolan är ju rätt trygg på det sättet, det är någon som sitter med en pekpinne och säger vad man ska göra (även om man inte gör det)...
Sen nu har jag sjukt mycket i skolan och lite mer än en vecka på mig. Kommer aldrig hinna. Måste påbörja mitt tal inför nationella som ska vara inne i morgon... Kommer bli en lång natt för just nu har jag ingen ork eller lust...
Sen att det är sjukt fint väder som är sommrigt som fan och jag får de mest starka vårkänslorna i kroppen gör ju inte det bättre, därför jag pushar på förslag ett, att åka till NZ så jag kan träffa den personen jag saknar mest...

Sommarjobb sommarjobb, alla dessa sommarjobb... (eller inte)

...Det finns en sak jag hatar med denna sommaren. Och det är sommarjobb. Jag vill verkligen ha ett sommarjobb för att ha pengar men hur kul känns det egentligen att behöva jobba hela sommaren? Och dessutom, vad gör man när ingen svarar när man mailar? Har mailat så många, lämnat in cv till praktiken och allt. Har bara hört av en och det var ett café i trosa som sa att de redan anställt någon... Sen har jag fobi för att prata i telefon, visst jag vet jag pratar hela tiden i telefon med mina vänner men det blir jobbigt så snart som det är någon jag inte känner... Jag var till och med tvungen att be pappa att ringa tandläkaren för mamma vägrade och jag vågade inte... Hur dåligt är inte det då?
Funderar på att maila praktiken... Men Johanna säger att jag borde ringa. Sen funderar jag på om jag inte skulle kunna gå dit någon dag efter skolan, men problemet är att de har ju bara så att man kommer in med kort. Hur ska jag ta mig in dit utan att behöva ringa upp den jag ska möta? Då är vi tillbaka på ruta ett att ringa... FAN

I don't wanna pretend that this is the end

Så nu ska jag ta ett inlägg där jag inte klagar för en gångs skull! Haha.
Så vad har jag gjort idag då? Inte speciellt mycket. Var tvungen att följa med mamma till stan, eftersom hon ville ta hål i öronen och ha mig där... Haha. Söt hon är.
På stan med mamma är inte alltid så fel, jag menar man kan ju tjata till sig lite saker då! Så kom hem med två nya bh:ar. Helt ok fina... Svårt att hitta bhar i min storlek. Fick lite damp på det inne på twilfit och sa till mamma att jag ska klaga på pappa att jag har fel storlek! Haha. Förstår verkligen inte folk som gör implantat om de har helt ok, typ c kupa eller så... Allt jag skulle vilja ha är en B eller C kupa. Mkt snyggare... Aja enough about bh:ar.
Sen resten av dagen har jag mest suttit vid datorn, yes it is alive again! Snackat med bland annat finaste Masha from Russia, åh saknar verkligen nz nu... Vi snackade massor om när vi hade egentligen lektioner men ingen brydde sig om vi inte kom, så det hände att man stack på håltimman och tog en kaffe, sen en till o en till... tills man missat hela dagen. Underbart.
Sen så har jag en nyhet också! Finaste sofia hänger med till skåne på onsdag. Kommer bli sjukt kul! Torsdag blir malmö sen har vi fredag och lördag på oss att hitta på ngt och på söndag åker vi hem igen. Skönt för mig för jag hade annars fått vara ensam med pappa o hans nya... Hade varit ganska jobbigt tror jag.
Sen såg jag även att Malta köpt en 88 palette matt. Som jag också vart sjukt sugen på att köpa. Vill ha vill ha. Jag menar, beställa från hongkong och få hem dem för typ 200 kr för 88 olika ögonskuggor, om det inte är värt, vad är då värt? Men tänkte vänta och se vad malta säger om dem... Få höra en recension liksom!
Nej nu ska jag ut om en stund... bara vänta tills mamma somnat ordentligt!

Those thoughts are racing through his brain as if they were speeding cars.

Jag borde döpa om min blogg till en klagoblogg. För fördetmesta när jag skriver har jag något att klaga på tycker jag. Och det är även varför jag skriver nu. Jag är trött och irriterad, kanske irriterad för att jag är trött men men. Nu ska jag komma till saken.
Jag blir så trött på en del människor. Som frågar en dagen efter, helgen efter eller kanske veckan efter "varför var du inte där?", och svaret är ganska enkelt för det mesta. "Ingen berättade för mig." Hur kan folk vara så dumma, att dom seriöst tror att jag på något sätt ska luska ut vad det är som händer i helgen om ingen berättar det för mig? Visst, jag skulle kunna gå till varenda en och fråga "hej, vad ska du göra i helgen?" men det blir lite för mycket, och dem som jag tänker på i första hand nu är inte mina klasskompisar. För med klasskompisar så pratar man varje dag och har ganska bra koll på vad de gör i helgen... Jag är helt enkelt trött på att inte bli inräknad, att bli lite sådär vid sidan om. "Hon som är kul när man träffar henne", och inte "hon är rolig, henne borde vi bjuda". Hoppas att någon i alla fall förstår vad jag menar... Nu blir det sängen alldeles strax. God natt.

I am a static hat full of magic tricks

Igår var en trevlig dag. Hade bara en lektion och sedan åkte jag till stockholm för att först möta upp Malta och sedan också Isabelle. Blev en del shopping, även om jag inte köpte något av värde direkt... (:
Kändes verkligen som om tiden rann iväg för innan jag viste ordet av var klockan redan sju, och kanske dags att dra hem? Men nej, jag fick sova hos Isa. Mycket trevligt. Malta och jag drog in på kvällen för att äta lite mongoliskt. Jag är en fattig tjej nu...  Så då passar det bra att jag inte planerar på att gå på krogen i helgen... Vill bara ta det lite lugnt tror jag. Sen helgen efter är det kristihimelsfärd, och då åker jag med pappa till skåne!

Bild från reunion 2008, mina fina tjejor <3

...

nej jag orkar inte med det här längre. Känslan av att vilja åka hem fast jag är hemma gör mig ledsen och förvirrad. I morgon är en ny dag.

RSS 2.0