Forts. bilder

Här kommer de finare bilderna.
Så vad ska jag ha på väggen? ska välja fyra foton.






I relive each memory from time to time

|Stationary Stationery - Anberlin|

Livet har verkligen löst sig för mig nu. Allt känns lätt, jag finns, jag lever & jag njuter. Jag hade alldeles för mycket att tänka på förut, men nu finns inget av det kvar. Det var allt från småsaker till större saker. En av de småsakerna var att jag inte fått min lön, men jag fick den igår. 8800 kr är aldrig fel, nej nej. Känns som om allt bara flyter på nu. På Tisdag kommer Morgan hit, kommer bli underbart att träffa skitungen igen. Få visa Sverige osv. Den 13 åker hon tillbaka till Italien för sin sista del av sitt utbytesår & jag fortsätter mot Örebro där jag möter upp Malta & Alexis. Vi ska se Anberlin den 14 Augusti!! How awesome isn't that if i may ask? Mitt favoritband genom tiderna. Fick se dem i Nya Zeeland & det är jag sjukt glad för. Att få se dem igen, och i Sverige kommer verkligen bli underbart.

Sitter här & funderar lite. Har städat & gjort iordning mitt rum ute hos pappa. Vill verkligen ha ett fint rum där med vilket har varit omöjligt eftersom jag inte städat sen i våras. Men tog ut min fula säng & in med en ny igår. Det tog hela dagen. Haha att montera ner den skitsaken var verkligen inte det lättaste. Men nu har jag en normal säng, men halva rummet är fortfarande skitstökigt. Ska försöka ta mig ut dit ngn dag innan Morgan kommer så jag hinner ta reda på det sista. Men det jag funderar på är att jag vill sätta upp lite tavlor här hos mamma i mitt rum. Det är så kalt, grått & tråkigt. Så gick igenom mina NZ bilder, men saken är den att dem är så många! så sjukt många fina bilder som jag skulle vilja hänga upp. Men jag vet inte vad man ska sattsa på, bilder som är fina för det är fina minnen eller riktigt snygga bilder som jag tagit med systemkameran? Får nog bli en blandning.

Här är några av bilderna jag funderar att ta.


(Jag & min värdmamma + hennes föräldrar. Riktigt fina människor)

(Jag & min fina nz familj)

(Finaste brorsorna i världen)

(Föräldrarnas farm)

(Finaste vännerna i världen)

Speaking foreign language, nothing I can translate.

|Foreign Language - Anberlin|

Idag är en riktigt seg dag. Regnet smattrar på rutan & jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen. Har lovat pappa att komma ut, men vad gör man på landet när det regnar & man bara kan vara inne? Ungefär samma sak som man gör i stan förmodligen. Men orkar man ta sig till bussen & åka ut? Jag vet inte.

Men jag måste komma ut dit, idag eller i morgon. Måste fixa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag så jag vågar ta dit Morgan när hon kommer, för har jag berättat det? Att Morgan från Nya Zeeland kommer på Tisdag? Hon är nämligen utbytesstudent i Italien & gör en liten "Europe Tour" när hon ändå är på denna del av jorden. Kommer bli gryyymt.

Sen efter det så blir det Anberlin i Örebro med Alexis & Malta. Längtar något grymt mycket faktiskt. Det är därför jag bara sitter & lyssnar på Anberlin 24/7 nu typ.
Fick även reda på att skolan börjar den 18 augusti. Det är inte alls länge kvar! Har inte ens hunnit träffa mina klasskompisar på hela lovet, så det känns surt. Men jag ska inte klaga för jag har faktiskt haft en riktigt bra sommar i övrigt. Men hade varit ännu bättre om jag sett dem lite granna. Så kan väl säga att det blir en bitterljuv start på skolan igen, att få träffa mina fina igen, men ändå tillbaka till plugget som inte känns så kul. Men det är i alla fall sista året. Jag ska ge gärnet. Behålla mina fina betyg. Men inte glömma att leva livet. Ser fram emot att se vårat schema för treorna i vår skola brukar ha det väldigt SOFT!



Nothing compares to a quiet evening alone.

|Crushcrushcrush - Paramore|

Igår var min Jenny här & hälsade på. Hennes tandborste har numera permanent uppehållstillstånd! Vi fotade, lagade brakmiddag, myste med kvällsfika på bryggan med Sofia & såg på två filmer.
Första filmen vi såg var Hachiko (sorgligaste filmen ever!) & den andra var Ugly Coyote.
Vi ställde väckarklockan + min mobil så vi skulle vakna när hon skulle upp till jobbet, men ringde någon av dem? Nej, så vi försov oss såklart. Men Jenny han med bussen i alla fall & ja la mig igen för att somna om.




I've got five fingers on each hand for every misstake that i have made.

|Colorado Sunrise - 3oh!3|

Idag sov jag riktigt länge. Jag har det bra här, ute hos far min. Men jag blir utråkad i längden. Men hade i alla fall en riktigt fin dag idag. Drog ut med Johan & fotade. Något vi brukade göra förut, när vi var mindre. Men det kändes som en sentimentaldag med de gråa målnen hängandes över oss så varför inte göra sentimentala saker då?
Vi drog ut till kvarnen, dit vi brukade gå förut. Fotade & roade oss. Det krävs inte mycket för att roa mig & min bästis.

I morgon bär det av in till staden igen. Ska träffa fina Jenny & chilla. Hon bjöd just in mig till att följa med till Grekland i Augusti... Men jag kan inte, det är just då som finaste Anberlin spelar i Örebro & jag ska dit med norrlands guld tjejen Malta. Missar man inte i första taget.

Här är några av bilderna från dagen.





Trapped inside, too afraid to cry, and now hands and bruises covers her face.

|Soft Skeletons - Anberlin|

Fin dag med far. Efter mycket tjatande åkte vi upp till Stockholm & gick på Fotografiska för att se Annie Leibovitz utställningen. En fotograf jag studerade under en period i NZ. Hon har gjort så otroliga fina foton & fotomontage. Men jag måste säga att jag var lite besviken över utställningen. Visst var alla fotona fina, men jag hade förväntat mig att de allra finaste skulle finnas där, vilket de inte gjorde. Lite synd.

Suget på att fota dök upp igen, men inspirationen är lika med noll. Har tänkt länge att jag ska vänta på att den kommer, men den dyker ju inte upp så nu får jag ta & göra ngt åt det. Var ute förut & fotade, dessa bilder som är under.  Jag gillar, what about you?

Konstruktiv kritik uppskattas - men är lite ringrostig så ta inte i för hårt!




Drive to dream to live, we could see the world tonight.

Allt är så komplicerat. Man kan inte vara den man är, man vågar inte visa vad som finns under skalet. Det som gömmer sig där är alldeles för orofyllt & osäkert för att kunna visa. Visar jag det är jag rädd att spricka, men det går inte att undvika. Jag spricker redan, jag är redan trasig. Sommaren skulle bli den bästa, som alla andra sommrar. Men jag vågar nog bara erkänna för mig själv att jag gått tillbaka i mina gamla fotspår, gamla vanor. Som jag hoppats skulle försvinna... Men man kan inte gömma sig för det man är i längden, det spricker.
Jag är stolt, så stolt. För stolt för att visa att inuti är jag trasig. Helt kaputt. & det är inte ditt fel, det är mitt fel. Att se på världen. Att bara bry mig om det som betyder för mig.
Jag klarar inte av att vara ensam längre, det är för jobbigt. Tar varenda undanflykt till vänner som jag kan få. Att stanna uppe & snacka... Djupa saker, om det jag tänker på när jag är ensam. Men då känns det inte verkligt, det kryper in på mig när jag är ensam. Ett glas vatten, det klarar jag, det mår jag bra av. Nej det gör jag inte. Men det gör mig stolt. Var ska jag ta vägen, om jag fortsätter såhär? Kommer det sluta i tårar eller en bortynad Astrid, det vet jag inte. Men att det kommer leda någonstans dit jag inte vill är jag ganska säker på...

Jag som inte skulle gå tillbaka. Men nu är jag här & inser att det är inte omvärlden som gör detta mot mig. Det är jag själv.

You're still young, that's your fault.

Ett tag sedan man skrev, kanske dags att updatera igen.
Nu är det i alla fall sommarlov, det som jag längtat efter. Sommarlov utan att ha massor av jobb & måsten. Underbart. Mamma & bror är i Tyskland så jag har lägenheten för mig själv. Vilket är bra, right? Yeah right. Förutom att jag är sämst på att städa. Orkar inte bara lixom. Men det har sett värre ut.
En annan sak jag är sämst på också är att laga mat. Det blir inte av när jag är ensam hemma, mackor är det jag lever på om jag inte har besök. Vilket jag har haft de senaste dagarna. I helgen hade jag till & med en inneboende. Fina martina bodde här. Vi hade trevligt med utgång på både fredag & lördag.
Sen sov Jenny här igår till idag.

Ja, livet flyter på mer eller mindre som det ska. Jag lever, och kommer göra länge till.

RSS 2.0