Irriterad.

Besök på um för dig upp till det år du fyller 20 år.
Jaha, vad gör man sen då?
Tur att jag kom på att boka tid nu, för fyller ju 20 nästa år...

when they close the final curtain you'll get a glimse of the truth.

Jag är trött. Trött på att vara jag, att jag ska dyka med huvudet före ner i något jag inte känner till. Att jag ska tänka "ja men det låter väl kul" och sen ge upp halvägs, eller bli uppgedd efter halva vägen. Jag har alltid skakat på huvet och tänkt att det inte är mitt problem, det handlar om personerna jag möter. Men nu vet jag, det är jag som dyker ner med huvet före i okänt vatten och då får man skylla sig själv om man slår i en sten

Dator he*vete

är så trött på min dator som bara bestämt sig att inte fungera med internet längre, så nu har jag rensat hela datorn och sen ska jag be Mamma eller någon att ominstallera den så får vi se om det vill fungera.

We are who we are.

Vaknade i morse av ett hemskt oljud utanför fönstret. Kollade ut från min säng och såg att det snöade - MYCKET.
Sen gick jag upp och kollade ner precis utanför huset, då är det ngn som håller på med en snöslunga. Vi har minst 40 cm snö!!! Sjukt.
Igår åkte jag med pappa och brorsan till min gudmor på namnsdags middag. Trevligt, och mättande haha. Sen var tanken att jag skulle vidare till en fin människa, men blev tyvärr inte av pga vädret.
Så min helg har varit ganska chill, lite tråkig till och med kanske. Men nästa helg är det utgång som gäller och det ser jag fram emot, dock inte att vi måste ta taxi hem pga vädret :(

Trött på skiten

Vi kommer aldrig ta studenten, vi kommer aldrig ha någon kryssning eller studenskiva.
Ge er.
Kom överrens.
Jag orkar inte bry mig längre

Inside all of us is a wild thing


Ett år...

Tiden går så sjukt fort, snart ett år sen jag lämnade landet på andra sidan jorden. 17 Januari har jag varit hemma i ett år. Sjukt. Sen fyller man 20 snart också. Jag har mycket att se fram emot, fylla 20 år, flytta till gbg med finaste Jenny och ta studenten.
Men ibland, ibland, då önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden. Jag saknar min familj, min extra familj. Som ibland faktiskt känns mer familj aktig än min riktiga familj. Borde ta och ringa dem snart.



Hopp står skrivet i väggen men blickar stannar vid golvet.

Det var saco mässan som gällde idag, mycket tråkigt måste jag säga och jag förstår inte ens varför jag tog mig tid att åka dit. Var där i en halvtimme-timme för att sedan åka hem. Kändes ju nödvändigt... naat. Hade kanske varit lite mer värt om SPU (svensk pilotutbildning) hade varit där, men icke. Pratade dock med en fråg flygledarutbildningen... Men vet inte, det känns inte så roligt och jag fick ingen vidare bra information.
Kände att det kanske var dax att fota Kaa lite granna samt att det var länge sedan jag tog lite egobilder so here you go.
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1582689/cardboardboxes?claim=7dtap65ruvd">Follow my blog with bloglovin</a>

Bo på buss?

Så känns det just nu...

jag spenderar det mesta av min vakna tid till att åka buss till och från skolan. Samanlagt typ 3 timmar om dagen, kul? Nej inte alls. Så sjukt jäkla trött på det. Skolan, resorna ALLT. Jag ligger efter i så mycket att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag brukade inte vara den som försov mig, inte orkade gå till skolan & gud vet vad för ursäkter man har.
Igår försov jag mig, tog mig till sista lektionen, idrott. & det är just det, försover jag mig då har jag ingen chans till att ta nästa buss för nästa buss kanske gör så att jag är framme till sista lektion, och hur kul är det på en skala?
I morse försov jag mig, sjukt mycket. Så det var inget annat än att ringa och sjukanmäla mig, för jag vill ju inte ha för mycket frånvaro så att jag inte får studiebidrag för då är jag pretty scrued...
Men jag ska skärpa mig, ska upp i morgon, ska till skolan, ska ha utvecklingssamtal med min mentor jag ska fixa allt. För jag vill verkligen inte gå ut skolan o sen inte vara färdig.
Så mitt fokus nu ska ligga på:
Idrott & Svenska C.
De är de kurserna som slutar till jul, samt att jag måste prata om Matte B, om jag kan läsa den över nästa termin också.

Wouldn't it be loverly?

okej ni kanske tröttnar snart på alla tattoo bilder. Men detta är bara så sjukt snyggt!!!

Bilder från mässan

Jag har blivit dålig på att ta bilder, men tur att man har en far som gör det åt en!
|Hypo röd regnbågsboa|
|Inte hundra procent men kan vara djungel- eller jaguarpyton kanske?|
|My love, Röd Regnbågsboa!!|
| my love #2, Grön Trädpyton |




Att ge sig in och få ett intresse för ormar är inte det bästa känner jag. Pengarna strycker med och man vill bara ha mer och mer. Jag har tre nästa inköp (definition på nästa inköpt: inom 10-20 år) och det är Röd Regnbågsboa, Grön Trädpyton & Rödögd krokodil skink. Men jag har Kaa, han är mitt finaste allt så jag är nöjd men skulle jag ha pengar, tid och ork så skulle jag inte säga nej till ngn av de andra.

Reptil mässa

insöad som jag är på reptiler så bar det av idag till Norrköping för Albas reptil mässa. Fint vare, hittade även Kaa's uppfödare och snackade lite. Fick med mig hem 27 frysta möss (för 100 kr, asbra pris!) och 22 liter bark till stora terrariet! Jag är nöjd!
Sen blev jag även intervjuad av NT men eftersom jag varken läser eller har NT så lär jag aldrig se intervjuen. Ngn som har den?
|foto från Norrköpings tidning (klicka på länken för att se fler bilder)
|Kom på att jag inte visat ngn bild på Kaa än så länge,
denna bilden är dock gammal den togs när han precis kommit hit och
nu har han vuxit en hel del må jag säga!|

Lovely


I fell apart, but got back up again.

Jag blir så trött på att min dator bestämt sig för att inte vilja funka nu. Jag har klarat mig i några månader utan den eftersom jag kunnat låna mammas men nu vill hon inte det heller, och för att vara ärlig är det inte så roligt att komma till skolan och se att man har 76 uppdateringar på bloglovin. Då blir det lät så att man markerar de flesta som lästa när jag egentligen vill faktiskt läsa dem. plus jag har massa annat att göra i skolan och frestelsen att gå in och kolla bl blir rätt stor då.

Annars, så har jag börjat ta tag i mitt liv.
Ska fixa datorn när jag kommer hem.
ett steg närmre, men så många steg kvar.

Föräldrar på facebook?

Fick reda på igår att min pappa (65 år) skaffat facebook.
Alla har facebook. Nu även min far. Han tyckte det var kul att få kontakt med alla han pluggade med en gång i tiden.
Men en sak vi båda sa var "Du addar fan inte mig"...
För, jag vill inte ha mina föräldrar på facebook. Där finns massor av festbilder, kommentarer och konversationer som jag anser skadar mer föräldrarna än ger dem ngt.
Visst de vet att jag festar, de vet att jag skämtar med mina kompisar osv men de behöver inte se varenda sak jag gör, säger eller påstår.
That's my opinion.
Vad tänker ni?

Tattoo.

Funderar på att göra små fåglar, ja Malta vild v(f)ittror. nej men små fåglar, typ siluetter någonstans. Men ver inte var.
Hittade en bild som visar typ hur jag vill ha det.
Vad tycks?

what to do?

Blogg torka kan man kalla det, ja. Men jag sitter och funderar; vad vill jag med denna blogg? Vill jag ens ha den?

Jag vill ha den, ja. Men varför? Jag skriver ju ändå inget. Kan iof bero på att jag inte har något internet just nu hos mamma, där jag bor mestadels nu för tiden. Men vi kan väl göra ett nytt försök. Vad ska den handla om? Jag har ju inte många läsare, så det är väl knappast någon idé att fråga vad ni vill att den ska handla om?
På senare tid har det blivit mycket personligt och gräl. En blogg ska väl vara personlig, men hur kul är det för andra att läsa när jag skriver småkryptiska medelanden om att jag är arg på någon? Inte speciellt.

Men eftersom mitt stora intresse just nu är ormar och jag har min lilla Kaa (kungspyton pyton regius) hemma så skulle det väl kunna vara ett topic framöver?

Tänkte ta och dela med mig med denna video, men varning för starka scener.

RSS 2.0