Feed the fire, break your visions, throw your fists up & come with me.

Dag nr 2 på jobbet idag. Jäävligt chilldag var det! Började med att bygga ihop en jävel till hamsterbur (köpt på Ö&B) med tunnlar & skit ovan på... Värsta jag gjort i hela mitt liv. Gör aldrig om det! Kommer aldrig skaffa hamster efter detta heller kan jag säga!
Efter det var det lunch, vilket innebar att vi stack ut till Horsvik vid Studsvik & köpte mat för att sedan ta det med ut till Stendörren där vi satt på klipporna & käkade i solen. Riktigt mysigt! Efter det blev det att åka tillbaka för att börja traggla med en massa stolar som var nyinköpta & skulle byggas ihop. På förpackningen stod det "10 min". Pyttsan heller... Minst en halvtimme per stol. Sedan blev det till fika med Tårta & kaffe eftersom Chefen hade haft en lyckad presskonferens. Sen fick jag skjuts hem av ngn & Sara. Riktigt bra dag, riktigt solig dag. Enda negativa var att moppen inte funkade i morse så fick be bror att skjutsa mig vilket han inte var riktigt glad över så nu bor jag inne hos mamma i stan igen för att enklare att ta mig ut till Nynäs med lokaltrafiken (pappa bor närmre men finns inga bussar).
Inte den hamsterburen jag monterade men liknande. De där jääävla tunnlarna alltså! inte roliga.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: aa, kanske gör det senare, jag är lite för trött och virrig för att fatta att man kunde göra det ikväll. ;)devote suger ju balle såatte...

2010-06-17 @ 22:49:55
Postat av: Malta

jag ovanför. :(

2010-06-17 @ 22:50:13
URL: http://theaverageproject.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0